Filtrera & anpassa

Viner från Thistle & Weed

Thistle Weed är en framstående vinproducent som är baserad i Coastal Region i Sydafrika. Deras filosofi är att odla vindruvor som är speciellt anpassade för regionens unika klimat och jordmån, för att skapa viner med karaktär och smak som är unika ...

Läs mer om Thistle & Weed
Dölj atlas

Mer om viner från Thistle & Weed

Thistle & Weed är en framstående vinproducent som är baserad i Coastal Region i Sydafrika. Deras filosofi är att odla vindruvor som är speciellt anpassade för regionens unika klimat och jordmån, för att skapa viner med karaktär och smak som är unika för området.

Deras vingårdar ligger på sluttningarna av Simonsberg-bergen, vilket ger en perfekt kombination av havsbris och bergsluft. Thistle & Weed har också ett starkt fokus på hållbarhet och är engagerade i att minska sin koldioxidavtryck och använda biodynamiska metoder för att odla sina vindruvor.

Thistle & Weed producerar ett brett utbud av viner, inklusive Chardonnay, Pinot Noir, Syrah och Cabernet Sauvignon, som alla är gjorda med omsorg och expertis. Deras viner är kända för sin fruktighet, friskhet och elegans och har vunnit flera priser både nationellt och internationellt.

Utöver att producera högkvalitativa viner har Thistle & Weed också ett starkt socialt ansvar. De stöder lokala samhällen genom att skapa arbetstillfällen och samarbeta med lokala organisationer för att främja utbildning och hälsa.

Thistle & Weed är en av de mest respekterade vinproducenterna i Coastal Region och deras viner är en oöverträffad kombination av kvalitet, smak och hållbarhet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du