Filtrera & anpassa

Viner från Fleurie, Frankrike

Fleurie är en charmig och pittoresk kommun i vindistriktet Bordeaux i Frankrike. Vinodlingarna i Fleurie är belägna på de branta sluttningarna av det granitiga Mont Brouilly-berget och omges av grönskande kullar, vilket ger en unik miljö för ...

Läs mer om Fleurie i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fleurie


Fleurie är en charmig och pittoresk kommun i vindistriktet Bordeaux i Frankrike. Vinodlingarna i Fleurie är belägna på de branta sluttningarna av det granitiga Mont Brouilly-berget och omges av grönskande kullar, vilket ger en unik miljö för vinodling.

Fleurie är känt för sina fina och eleganta viner som är gjorda av druvsorten Gamay. Dessa viner har en ljus rubinröd färg och en intensiv fruktighet med toner av björnbär, hallon och blommor som vallmo och rosor. De är mjuka och lätta på tungan med en frisk syra och en subtil kryddighet.

Vinodlingarna i Fleurie drivs av passionerade vinodlare som är engagerade i att bevara traditionerna och teknikerna som har gått i arv från generation till generation. De arbetar hårt för att upprätthålla den höga kvaliteten på vinerna och för att uppnå en perfekt balans mellan jordmån, druvsort och klimatförhållanden.

Fleurie är också känt för sina vinmakare som är mycket kreativa och innovativa i sin vinproduktion. De använder sig av modern teknik och nya metoder för att förbättra och förädla vinerna samtidigt som de bevarar de traditionella smakerna och egenskaperna hos Fleuries viner.

Fleurie är en populär turistdestination för vinälskare från hela världen. Besökare kan besöka de lokala vingårdarna och lära sig om vinodling, produktion och provsmakning. De kan också njuta av de pittoreska landskapen och de charmiga byarna i området.

Sammanfattningsvis är Fleurie ett viktigt vindistrikt i Bordeaux i Frankrike, känt för sina fina och eleganta viner gjorda av Gamay-druvan. Vinodlingarna drivs av passionerade och innovativa vinmakare som arbetar hårt för att bevara traditionerna och teknikerna samtidigt som de använder modern teknik för att förbättra kvaliteten på vinerna. Fleurie är också en populär turistdestination för vinälskare som vill uppleva den unika miljön och smaken av denna vackra region.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du