Filtrera & anpassa

Viner från Maison Potel-Aviron

Maison Potel-Aviron är ett samarbete mellan den berömda Nicolas Potel från Volnay och Stephane Aviron från Beaujolais.Nicolas och Stephane studerade vin tillsammans och beslutade sig efter sina studier vid Lycée Viticole i Beaune för attproducera ...

Läs mer om Maison Potel-Aviron

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Maison Potel-Aviron

Maison Potel-Aviron är ett samarbete mellan den berömda Nicolas Potel från Volnay och Stephane Aviron från Beaujolais. Nicolas och Stephane studerade vin tillsammans och beslutade sig efter sina studier vid Lycée Viticole i Beaune för att producera Beaujolais på traditionellt vis. Det innebär en stil som påminner om Bourgogne, och man använder sig exempelvis inte av maceration carbonique. Dessutom lagras det färdiga vinet fat för att ge gamaydruvan mer koncentration. I vingården har de som krav att vinrankorna ska vara minst 35 år gamla. Detta innebär givetvis lägre skörd, men ger i sin tur druvorna mer koncentration och komplexitet. Vinerna lagras som sagt på fat, varav 20 till 25% är nya, och buteljeras utan filtrering.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du