Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de Bel Air

Domaine de Bel Air ligger bara ett stenkast från Beaujeu, den historiska huvudstaden i Beaujolais.Jean-Marc och Annick Lafont tog över Domaine de Bel Air år 1986 och har sedan dess jobbat hårt för att uppnå hög kvalitet och terroiruttryck för varje ...

Läs mer om Domaine de Bel Air

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de Bel Air

Domaine de Bel Air ligger bara ett stenkast från Beaujeu, den historiska huvudstaden i Beaujolais. Jean-Marc och Annick Lafont tog över Domaine de Bel Air år 1986 och har sedan dess jobbat hårt för att uppnå hög kvalitet och terroiruttryck för varje växtplats. De förfogar idag över totalt 23 hektar vingårdar från 7 Crus runt om i Beaujolais.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du