Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Kongsgaard Wine Kings Farm Red Blend 2018

Kongsgaard WineKings Farm Red Blend 2018

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Kings Farm-vinerna är "lilla bröder och systrar" till Kongsgaard-vinerna och buteljeras endast då och då och i mycket små mängder.

Styckvis

1 295 kr

/flaska
Låda (12 st)

15 540 kr

Smaknotering

Vinet är mörkt och extremt tätt som sammetshandske. Doften är stor och bred och erbjuder massor av björnbär, svarta vinbär, mörka körsbär, ceder, rök, choklad, espresso, jord samt lätta inslag fat, mentol. Smaken är intensiv och upprepar många av doftens toner - inte minst den mörka frukten, röken, cederträ och chokladen. Helt enkelt fantastiskt.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Lufta vinet
1-2 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Kings Farm-vinerna är "lilla bröder och systrar" till Kongsgaard-vinerna och buteljeras endast då och då och i mycket små mängder.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du