Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon 2016

Vad tyckte du?

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon 2016

USA, California, 750 ml, 14%

Kraftfull fruktbomb från Kalifornien. Numret på de olika vinerna från Nobel Vines har en särskild betydelse; Den första siffran avser vilken druvklon som vinet är tillverkat av och de två sista två siffrorna avser vilket vinblock där druvorna plockats. Druvorna till detta vin består av 100% cabernet ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Doften är stor med en mycket fruktig karaktär av mörka körsbär, svarta vinbär, örter och rostat kaffe. Smaken är balanserad med en angenäm tanninstruktur med toner av mogna körsbär och björnbär samt inslag av rostade fat och svartpeppar.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
2 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/51651

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Kraftfull fruktbomb från Kalifornien. Numret på de olika vinerna från Nobel Vines har en särskild betydelse; Den första siffran avser vilken druvklon som vinet är tillverkat av och de två sista två siffrorna avser vilket vinblock där druvorna plockats. Druvorna till detta vin består av 100% cabernet sauvignon som pressas varsamt och överförs till ståltankar eller ekfat. Vinet lagras på ståltankar samt franska och amerikanska ekfat i 2 månader för att bibehålla sin tilltalande fruktiga stil. Vinet är redo att drickas i sin ungdom då det är som allra bäst - matcha till rätter av mörkt kött eller till ostbrickan eller njut det som det är. Vinet är certifierat enligt California Sustainability Winegrowing vilket innebär att man farmar jorden och tar hand om miljö och människor på ett hållbart sätt.Producenten

På San Bernabe Vineyard i Monterey som är själva hörnstenen för familjen Indelicato producerar man flera olika druvor. Familjen har sedan förvärvet 1988 lagt stort fokus på att vitalisera egendomen för att få ut det bästa som den har att erbjuda. Det är en av de mest ansedda gårdarna i området och innehar ett certifikat i sustainable farming så kallat hållbart jordbruk. Vingården har ett utmärkt läge i Monterey som erbjuder varma soliga dagar, svala nätter, bra dränering med jordmån som består främst av sand. Landskapet är varierande med vackra dalar med bördiga och gröna sluttningar. Numret på de olika produkterna har en särskild betydelse. Den första siffran avser vilken klon som vinet kommer ifrån och de två andra siffrorna avser vilket vinblock som gäller.

http://www.noblevines.com