Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Altavins Viticultors Almodí Petit White 2019

Altavins ViticultorsAlmodí Petit White 2019

Spanien, Terra Alta, 750 ml, 13,5%

Altavins Viticultors är en liten vingård som ligger inom D.O. Terra Alta, en vinregion med tusentals år av tradition, i sydvästra Katalonien. Filosofin är enkel; Identitet, ärlighet, medelhavsanda. Man jobbar yttersta försiktighet med med druvorna så att de kan fånga alla egenskaper och med minimalt ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Ljusgul färg med gröna nyanser. Fruktig och ungdomlig doft med toner av äpple, banan, citrus, persika och mineral. Smaken är torr och frisk med härlig syra och mogna toner av gul och grön frukt och en läskande fräschör.

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Altavins Viticultors är en liten vingård som ligger inom D.O. Terra Alta, en vinregion med tusentals år av tradition, i sydvästra Katalonien. Filosofin är enkel; Identitet, ärlighet, medelhavsanda. Man jobbar yttersta försiktighet med med druvorna så att de kan fånga alla egenskaper och med minimalt ingripande låta druvorna och vinet tala för sig själv.

Producenten

Altavins Viticultors är en vingård som ligger inom D.O. Terra Alta, en vinregion med tusentals år av tradition, i sydvästra Katalonien. Vingårdarna är typsika för regionen och ligger på kalkrika väldränerae sluttningar och platåer på mellan 350 och 500 meters höjda över havet. Klimatet är typiskt medelhavsklimat med många soltimmar och lite nederbörd. Druvorna består framförallt av garnatxa negres (grenache noir), garnatxa blanca och carinyenes (carignan) med en medelålder på mellan 40 och 60 år. Filosofin är enkel; Identitet, ärlighet, medelhavsanda. All skörd sker manuellt och man jobbar yttersta försiktigt med druvorna och med minimalt ingripande låta druvorna och vinet tala för sig själv. 

https://www.altavins.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du