Filtrera & anpassa

Viner från Altavins Viticultors

Altavins Viticultors är en vingård som ligger inom D.O. Terra Alta, en vinregion med tusentals år av tradition, i sydvästra Katalonien. Vingårdarna är typsika för regionen och ligger på kalkrika väldränerae sluttningar och platåer på mellan 350 och ...

Läs mer om Altavins Viticultors

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Altavins Viticultors

Altavins Viticultors är en vingård som ligger inom D.O. Terra Alta, en vinregion med tusentals år av tradition, i sydvästra Katalonien. Vingårdarna är typsika för regionen och ligger på kalkrika väldränerae sluttningar och platåer på mellan 350 och 500 meters höjda över havet. Klimatet är typiskt medelhavsklimat med många soltimmar och lite nederbörd. Druvorna består framförallt av garnatxa negres (grenache noir), garnatxa blanca och carinyenes (carignan) med en medelålder på mellan 40 och 60 år. Filosofin är enkel; Identitet, ärlighet, medelhavsanda. All skörd sker manuellt och man jobbar yttersta försiktigt med druvorna och med minimalt ingripande låta druvorna och vinet tala för sig själv. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du