Filtrera & anpassa

Viner från Terra Alta, Spanien

Ett område som är på väg upp är Terra Alta DO i Catalunyas sydligaste del. Här görs relativt friska och smakrika röda och vita viner från vingårdar som ligger på ganska hög höjd. Klimatet är en blandning av kontinentalt och medelhavsklimat och ...

Läs mer om Terra Alta i Spanien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Terra Alta


Ett område som är på väg upp är Terra Alta DO i Catalunyas sydligaste del. Här görs relativt friska och smakrika röda och vita viner från vingårdar som ligger på ganska hög höjd. Klimatet är en blandning av kontinentalt och medelhavsklimat och jordmånen består av mager jord med lera och kalksten. De vita vinerna görs framförallt på garnacha blanca, parellada och macabeo medan de röda domineras av cariñena och garnacha. Men allt fler franska druvsorter planteras. Historiskt var Terra Alta känt för starkviner av portvinstyp.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du