Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Olarra Olarra Clasico Reserva 2019

Bodegas OlarraOlarra Clasico Reserva 2019

Spanien, Rioja, 750 ml, 13,5%

Ny årgång av denna klassiska Rioja som genom åren fått otroligt höga betyg från Decanter. 2019 Olarra Clasico Reserva är gjord på 90% Temperanillo, 5% Garnacha och 5% Mazelo och Graciano som odlas främst i Rioja Alta, med även en liten andel i Rioja Baja. Alla vinstockar i dessa vingårdar odlas med ···

Styckvis

159 kr

/flaskaOrd. pris 199 kr
Låda (6 st)

954 kr

Ord. pris 1 194 kr
Smaknotering

Stor utvecklad doft med läckra toner av röd och mörk frukt, örter och mineralitet. Smaken är medelfyllig och tanninerna är i fin balans med den pigga syran. Lager av mogna mörka och röda bär. Mycket bra struktur och balans i den långa fruktiga eftersmaken.

Drickes
2024-2029
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
Otroligt prisvärd Rioja i ny årgång!

Vi har längtat efter nya årgången 2019 av en stor kundfavorit. Mer bett i frukten än 2018 och bättre struktur. Otroligt prisvärd Rioja i ny årgång!

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Bodegas Olarra ligger i utkanten av Logroño, i hjärtat av Riojas kvalificerade ursprungsbeteckning och inom den prestigefyllda delzonen Rioja Alta. Sedan grundandet 1973 har Bodegas Olarra förblivit ett familjeföretag.

https://www.grupobodegasolarra.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du