Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tedeschi Valpolicella DOC Superiore 2019
Våra kunder tycker

TedeschiValpolicella DOC Superiore 2019

Italien, Valpolicella, 750 ml, 13%

Det här är Tedeschis instegs-valpolicella tillsammans med Capitel Nicalò och kanske det perfekta allroundvinet till pizza, pasta och risotto. Vinet görs på en blandning av 35% Corvina, 35% Corvinone, 20% Rondinella och 10% Rossignola. Oseleta, Negrara och Dindarella som kommer från vinstockar som h···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Fruktig doft och smak med toner av körsbär, svarta vinbär och örter. Kroppen är medelfyllig med en fräsch syra, mjuka tanniner och med ett generöst och fruktigt avslut.

Drickes
2021-2025
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
91p "Vibrerande och klingande körsbärsfrukt. Smakrikt utan att vara tungt. Ett av de bästa Valpolicella-viner som vi har hittat."

"Valpolicella är ett av vinvärldens läckraste matviner - särskilt om den gör i en oldschool-variant i en lite fräschare stil. Och precis det har vi här. Tedeschis "vanliga" Valpolicella är sprängfylld av vibrerande och klingande körsbärsfrukt. Det är smakrikt utan att vara tungt och det är en av de bästa standard-Valpolicellorna som vi har hittat. Ett vin som är perfekt till pasta, pizza, hamburgare och risotto."

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Mitt i den stora amaronehysteri som råder med nystartade firmor, framtagna specialmärken, dubiösa tillverkningsmetoder och prispress finns det ett fåtal riktigt gamla amaronefamiljer som står för trygghet, tradition och seriositet. Familjen Tedeschi - med sin 400 år långa historia i Veneto - är en av dessa familjer. Med noggrannhet, precision och respekt för det traditionella har man tagit företagit in i framtiden.


http://www.tedeschiwines.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du