Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Bernard Fleuriet Sancerre Blanc La Baronne 2019

Domaine Bernard FleurietSancerre Blanc La Baronne 2019

Frankrike, Sancerre, 750 ml, 13%

En otroligt fyllig och nästan krämig Sauvignon Blanc, där druvorna kommer från ett specialt vingårdsläge med gamla vinstockar i Côte de Marloup. Druvorna handskördas och jästes i äggformade betongbehållare. En del av det färdigjästa vinet lagrades därefter på gamla ekfat där malolaktisk jäsning ägde ···

Styckvis

339 kr

/flaska
Låda (12 st)

4 068 kr

Årgång

2019

Smaknotering

Fräsch och inbjudande doft av grön äpplen, grapefrukt, krusbär och mineral. Smaken är torr och mycket frisk med toner av ungdomlig, grön frukt och långt, elegant avslut.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

En otroligt fyllig och nästan krämig Sauvignon Blanc, där druvorna kommer från ett specialt vingårdsläge med gamla vinstockar i Côte de Marloup. Druvorna handskördas och jästes i äggformade betongbehållare. En del av det färdigjästa vinet lagrades därefter på gamla ekfat där malolaktisk jäsning ägde rum - resten av vinet lagrades på rostfritt stål. Endast 8,000 flaskor görs årligen. Detta är verkligen ett fint exempel på hur mästerlig sauvignon blanc kan bli om det hanteras på rätt sätt. Kan lagras i minst 5 år till.  

Producenten

Egendomen drivs idag av de två bröderna Mathieu och Benoit och omfattar 20 hektar i Sancerre och 3 hektar i Menetou-Salon. De odlar sauvignon blanc och pinot noir och är kända för att göra mycket uttrycksfulla och långlivade viner. Sedan årgång 2016 är egendomen ekologiskt certifierad.Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du