Filtrera & anpassa

Viner från Santa Maria Valley, USA

Santa Maria Valley i Kalifornien är ett vindistrikt som är känt för sin rika kulturella och historiska arv, sin vackra natur och sina fantastiska viner. Beläget på den centrala kusten av Kalifornien, är detta vinområde en del av Santa Barbara County ...

Läs mer om Santa Maria Valley i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Santa Maria Valley


Santa Maria Valley i Kalifornien är ett vindistrikt som är känt för sin rika kulturella och historiska arv, sin vackra natur och sina fantastiska viner. Beläget på den centrala kusten av Kalifornien, är detta vinområde en del av Santa Barbara County och täcker en yta av cirka 21.000 hektar.

Den svala kustregionen skapar en idealisk miljö för odling av druvor med långsam mognad vilket resulterar i komplexa och välbalanserade viner. Santa Maria Valley är speciellt känd för sin chardonnay och pinot noir, men man kan även hitta andra druvsorter som syrah och grenache.

Santa Maria Valley har en lång historia av vinproduktion, med rötter som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Den moderna vinodlingen började dock på allvar på 1960-talet när flera vingårdar grundades. Idag finns det mer än 20 vingårdar i området, många av dem drivs av familjer som har varit verksamma i regionen i flera generationer.

Förutom att producera några av de bästa vinerna i Kalifornien, erbjuder Santa Maria Valley också besökare en upplevelse utöver det vanliga. Området har många vackra vingårdar och pittoreska landskap som är väl värda att besöka. Besökare kan även prova på olika typer av aktiviteter, från vandring och cykling till golf och ridning.

Om du planerar att besöka Santa Maria Valley, finns det många alternativ för vinprovning och rundturer i vingårdarna. Många av vingårdarna erbjuder också matupplevelser, där besökare kan njuta av lokala delikatesser som matchas med vinet.

Sammanfattningsvis är Santa Maria Valley i Kalifornien ett vinområde med en rik historia och en passion för att producera högkvalitativa viner. Området är en plats där besökare kan njuta av fantastiska viner, uppleva den vackra naturen och ta del av en unik kulturell upplevelse.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du