Filtrera & anpassa

Viner från Paso Robles, USA

Paso Robles är ett välkänt vindistrikt beläget i Kalifornien, USA. Det är känt för sina vackra landskap och högkvalitativa viner som produceras av mer än 200 vinproducenter i området.Paso Robles ligger i San Luis Obispo County, ungefär mitt emellan ...

Läs mer om Paso Robles i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Paso Robles


Paso Robles är ett välkänt vindistrikt beläget i Kalifornien, USA. Det är känt för sina vackra landskap och högkvalitativa viner som produceras av mer än 200 vinproducenter i området.

Paso Robles ligger i San Luis Obispo County, ungefär mitt emellan San Francisco och Los Angeles. Området har en varm och torr klimat vilket ger optimala förutsättningar för druvor som zinfandel, cabernet sauvignon och syrah.

Det finns flera subregioner i Paso Robles, var och en med sin egen karaktär och unika egenskaper. Westside är känt för sina kraftfulla viner medan Eastside är mer känt för sina mjukare och fruktigare viner.

En av anledningarna till att Paso Robles har blivit en sådan framgångsrik vinregion är dess geografiska mångfald. Området ligger på en plats där två bergskedjor möts, vilket ger en varierad topografi och mikroklimat. Detta betyder att vinproducenterna kan odla olika druvsorter i olika områden för att få en variation av smaker och karaktärer i sina viner.

Utöver vinproduktionen finns det också många andra aktiviteter att utforska i Paso Robles. Besökare kan njuta av matupplevelser i världsklass, utforska lokala konstgallerier och butiker, eller ta en avkopplande dag på någon av de många spa-anläggningarna i området.

Slutligen är Paso Robles en destination som är öppen för alla. Oavsett om du är en erfaren vinprovare eller bara nyfiken på att lära dig mer om vin, finns det en plats för dig i detta vackra och spännande vindistrikt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du