Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Napa Angel

Napa Angel grundades år 2006 av den chilenska stjärnvinmakaren Aurelio Montes när den första Napa-årgången släpptes. Aurelio har en lång historia av vinproduktion han var och är en av de verkliga pionjärerna i den chilenska vinnäringen. Han ...

Läs mer om Napa Angel
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Napa Angel

Napa Angel grundades år 2006 av den chilenska stjärnvinmakaren Aurelio Montes när den första Napa-årgången släpptes. Aurelio har en lång historia av vinproduktion; han var och är en av de verkliga pionjärerna i den chilenska vinnäringen. Han utexaminerades 1971 från Pontificia Universidad Católica de Chile i Santiago med en examen i både oenologi och agronomi.

Första vinet som Montes släppte var den nu smått legendariska Montes Alpha Cabernet Sauvignon - som fick fantastiska recensioner av vinkritiker runt om i världen - och Montes blev snabbt kända som en av de absolut bästa egendomarna i Chile. Montes var också en av de första att experimentera med syrah och vingårdar som var planterade på bergssluttningarna (som i Europa) snarare än nere i de bördiga dalgångarna.

Idag har man 100-tals hektar vinmark i områden som Colchagua, Curicó, Apalta och man har även expanderat till Argentina (Kaiken Wines), Napa och andra prestigeregioner i Kalifornien. I Kalifornien fokuserar Napa Angel på sin cabernet sauvignon från Napa Valley och Star Angel - en pinot noir från Santa Rita Hills på Central Coast och en syrah från Paso Robles.

Montes jobbar enbart med druvor som speglar terroir, var sig det är i Chile, Argentina eller USA.