Filtrera & anpassa

Viner från Lodi, USA

Central Valley är en större vinregion som står för merparten av Californias vinproduktion. Det handlar mest om billiga viner för maskonsumtion men här görs också en del kvalitetsvin - bland annat i Lodi AVA som är ett av de mer kända underdistrikten ...

Läs mer om Lodi i USA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Lodi


Central Valley är en större vinregion som står för merparten av Californias vinproduktion. Det handlar mest om billiga viner för maskonsumtion men här görs också en del kvalitetsvin - bland annat i Lodi AVA som är ett av de mer kända underdistrikten där man bland annat gör bra zinfandel.

 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du