Filtrera & anpassa

Viner från Rueda, Spanien

Det är de gröna druvorna verdejo och viura som spelar huvudrollen söder om floden Duero i Rueda DO som gör några av Spaniens mest intressanta vita viner. Området var ganska okänt fram tills dess att Riojaegendomen Marqus de Riscal slog sig ned i ...

Läs mer om Rueda i Spanien
Dölj atlas

Mer om viner från Rueda


Det är de gröna druvorna verdejo och viura som spelar huvudrollen söder om floden Duero i Rueda DO som gör några av Spaniens mest intressanta vita viner. Området var ganska okänt fram tills dess att Riojaegendomen Marquès de Riscal slog sig ned i Rueda i jakt på nya vitvinsområden. De bästa vinerna görs på verdejo och är friska och aromatiska med en grön ton. Vin som kan utvecklas bra med fatlagring. Sauvignon blanc odlas också med bra resultat och man gör även en del rött på tempranillo, cabernet, merlot och garnacha.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du