Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Montebaco

Denna bodega är relativt liten, ligger ganska högt och har därför ett lite knepigt mikroklimat. Det resulterar i viner med enrobust fruktighet men samtidigt hög syra och fin mineralitet som ger dem en harmonisk, mjuk elegans. Den högre altituden ...

Läs mer om Bodegas Montebaco
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Montebaco

Denna bodega är relativt liten, ligger ganska högt och har därför ett lite knepigt mikroklimat. Det resulterar i viner med en robust fruktighet men samtidigt hög syra och fin mineralitet som ger dem en harmonisk, mjuk elegans. Den högre altituden förstärker också den aromatiska profilen. Alla vinerna från bodegan har denna mjukhet, fina struktur och elegans och är väldigt tilltalande.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du