Filtrera & anpassa

Viner från Domäne Serrig

Domäne Serrig grundades 1904 av Kaiser Wilhelm II och stod som den största och mest avantgardistiska statsdomänen på sin tid och har tjänat som en ikonisk representation av statlig vinodling i många decennier.Egendomen privatiserades i slutet av 1980 ...

Läs mer om Domäne Serrig
Dölj atlas

Mer om viner från Domäne Serrig

Domäne Serrig grundades 1904 av Kaiser Wilhelm II och stod som den största och mest avantgardistiska statsdomänen på sin tid och har tjänat som en ikonisk representation av statlig vinodling i många decennier.
Egendomen privatiserades i slutet av 1980-talet och förvärvades senare av Markus Molitor 2016. Med början 2017 genomfördes omfattande återodlings- och omstruktureringsinsatser.

Den 25 hektar stor tomten är belägen på en brant skifferlutning med lutningar som når upp till 105% med exponering mot syd/sydväst, på höjder från 220–340 a.s.l. Regionen har ett svalt mikroklimat som tillåter längre mognadsperioder. Detta resulterar i viner med måttliga alkoholhalter på 10–12% vol, men de behåller en djup rikedom.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du