Filtrera & anpassa

Viner från La Barroche Liberty

Liberty är ett unikt samarbete som härrör från att två vinodlingsvänner vågade att gå tillbaka till grunderna.Den ena halvan utgörs av Julien Barrot med sina rötter i Chteauneuf-du-Pape där han gjort sig känd för att producera fina och eleganta viner ...

Läs mer om La Barroche Liberty
Dölj atlas

Mer om viner från La Barroche Liberty

Liberty är ett unikt samarbete som härrör från att två vinodlingsvänner vågade att gå tillbaka till grunderna. 

 

Den ena halvan utgörs av Julien Barrot med sina rötter i Châteauneuf-du-Pape där han gjort sig känd för att producera fina och eleganta viner i en klassisk stil. Den andra står USA-bördige Yannick Alliaud för, en femtegenerationens vinodlare med 40 hektar vingårdar bredvid Châteauneuf de Gadagne - en himmelsk plats som han alltid har drömt om att utveckla av producerar sina egna viner.

 

Deras djupa vänskap började när de 1998 för första gången träffades och förenades i en delad passion för fin terroir och druvsorter som framhäver denna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du