Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de Majas

I dalgången mellan Pyreneérna och Corbierbergen ligger Alain Carriers 30 hektar vinmark. Trots att det ligger beläget i varma Roussillion är klimatet svalare än i många andra områden i regionen mycket tack vare nordliga vindar som kyler ner och ger ...

Läs mer om Domaine de Majas
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de Majas

I dalgången mellan Pyreneérna och Corbierbergen ligger Alain Carriers 30 hektar vinmark. Trots att det ligger beläget i varma Roussillion är klimatet svalare än i många andra områden i regionen mycket tack vare nordliga vindar som kyler ner och ger druvorna elegans och syra i tillägg till fin mognad. Även de kalk- och skifferrika jordarna bidrar. Som hjälp har Alain ingen mindre än Tom Lubbe från berömda Domaine Matassa i närliggande Calce (som i sin tur vara lärjunge och ingift i familjen Gauby och Domaine Gauby). Samarbetet påbörjades 2007 då Tom bland annat hjälpte till att ställa om till ekologisk odling samt mer naturlig vinmakning utan tillsatser. Resten är historia. Domaine de Majas tillhör idag de moderna naturvinsklassikerna och du hittar deras viner på några av världens coolaste restauranger och vinbarer. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du