Filtrera & anpassa

Viner från Chateau de Fonbel

Inte långt söder om byn Saint-Emilion ligger Chteau de Fonbel med sina 16 hektar planterade med Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carmenre den gamla bordeaux sorten och Petit Verdot på en jordmån av sandig lera, grus eller sandjord. Vinet ...

Läs mer om Chateau de Fonbel
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Fonbel

Inte långt söder om byn Saint-Emilion ligger Château de Fonbel med sina 16 hektar planterade med Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carmenère (den gamla bordeaux sorten) och Petit Verdot på en jordmån av sandig lera, grus eller sandjord. Vinet produceras med stor precision, både i vingården och i källaren.

Château de Fonbel har ägts av familjen Vauthier sedan 1971 och får lite särskild uppmärksamhet av ägarna eftersom vingården är en försökskanin för Château Ausone och andraviet Chapelle d’Ausone.

Beroende på årgång vinifieras en del av vinet i temperaturkontrollerade rostfria ståltankar och går sedan i fat för att skapa lätthet, elegans och smak. Château de Fonbel-blandningen innehåller alltid cirka 85 % Merlot som kompletteras med de andra druvsorterna, vilket ger ett brett utbud av blandningsmöjligheter. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du