Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Kurt Angerer

Kurt Angerer har på 10 år blivit en av Niederösterreichs stjärnskott och ledande producent av torra grner veltiner-viner. Hans recept lyder noggrant arbete i vingården, inga tillkrånglade vinmakningsmetoder eller annat onödigt bjäfs. Av hans ...

Läs mer om Kurt Angerer
Dölj atlas

Mer om viner från Kurt Angerer

Kurt Angerer har på 10 år blivit en av Niederösterreichs stjärnskott och ledande producent av torra grüner veltiner-viner. Hans recept lyder "noggrant arbete i vingården, inga tillkrånglade vinmakningsmetoder eller annat onödigt bjäfs". Av hans expressiva viner är Loam den saftigaste, Kies det lättaste och mest fruktdrivna och Spies den mest mineraldrivan och strama. Hans rieslingviner är också av hög kvalitet och  mycket lagringsdugliga.