Filtrera & anpassa

Viner från McLaren Vale, Australien

Precis söder om Adeleide Hills i South Australia ligger distriktet McLaren Vale som har ett svalt maritimt klimat som svalkas av svala brisar från Gulf St. Vincent. De första vinrankorna planterades på 1830-talet av John Reynell Chteau Reynalla och ...

Läs mer om McLaren Vale i Australien
Dölj atlas

Mer om viner från McLaren Vale


Precis söder om Adeleide Hills i South Australia ligger distriktet McLaren Vale som har ett svalt maritimt klimat som svalkas av svala brisar från Gulf St. Vincent. De första vinrankorna planterades på 1830-talet av John Reynell (Château Reynalla) och det var här som den berömde vinmakaren Thomas Hardy startade upp egendomen Tintara (som nu ägs av Hardys).

Det svala klimatet, den generösa solen och de kalk- och järnrika jordarna passar bra för stiflulla men generösa vita viner gjorda på chardonnay (ofta med fatlagring), riesling, sémillon och sauvignon blanc. De röda vinerna görs främst på cabernet, shiraz och grenache.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du