Filtrera & anpassa

Viner från Haselgrove Wines

Projektet Haselgrove startades upp för trettio år sedan av en liten sammanslutning av fyra Italienare som immigrerade till Australien. Man håller till i McLaren Vale i Sanda Road med sina 10 hektar som är uppodlade med Shiraz, Cabernet Sauvignon samt ...

Läs mer om Haselgrove Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Haselgrove Wines

Projektet Haselgrove startades upp för trettio år sedan av en liten sammanslutning av fyra Italienare som immigrerade till Australien. Man håller till i McLaren Vale i Sanda Road med sina 10 hektar som är uppodlade med Shiraz, Cabernet Sauvignon samt Merlot. Fälten med både Shiraz och Cabernet har uppnått en ålder av 60 år, vilket ger den största koncentrationen bland vingårdens viner. Man köper även i en del frukt från kontrakterade odlare i Adelaide Hills och McLaren Vale, där man främst fokuserat på vita viner av de gröna druvsorterna Pinot Grigio, Sauvignon Blanc samt Semillon.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du