Filtrera & anpassa

Viner från Clare Valley, Australien

Clare Valley är det nordligaste distriktet i South Australia och precis som i Eden Valley har man framförallt blivit kända för sina vita friska viner. Här görs några av landets bästa viner på både riesling med fräsch limesmak och sémillon med en mer ...

Läs mer om Clare Valley i Australien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Clare Valley


Clare Valley är det nordligaste distriktet i South Australia och precis som i Eden Valley har man framförallt blivit kända för sina vita friska viner. Här görs några av landets bästa viner på både riesling (med fräsch limesmak) och sémillon (med en mer bred honungsaktig fruktighet).

De första vinrankorna planterades på 1840-talet. Klimatet är varmt men svalkas av brisar från Gulf St. Vincent och vingårdar som klättrar uppåt 550 meter över havet. Och jordmånen består av mer kalksten än hos de närmsta grannarna i Eden Valley och Barossa Valley.

Sauvignon blanc är en annan populär druva men här görs också kraftig cabernet sauvignon med ryggrad, nervig och pepprig shiraz och lite malbec.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du