Filtrera & anpassa

Viner från Wakefield Wines

Wakefield Taylors grundades i slutet av 1960-talet när familjen Taylor köpte land i Clare Valley och började plantera vin. Idagär märket Taylors det femte största i Australien och vingårdarna i Clare har växt till över 500 ha. Wakefield Taylors är en ...

Läs mer om Wakefield Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Wakefield Wines

Wakefield Taylors grundades i slutet av 1960-talet när familjen Taylor köpte land i Clare Valley och började plantera vin. Idag är märket ???Taylors??? det femte största i Australien och vingårdarna i Clare har växt till över 500 ha. Wakefield Taylors är en av de mest innovativa producenterna i Australien och är ledande vad gäller kvalitet och miljö. På miljöområdet har man bland annat som första producent i världen tagit fram en serie helt klimatneutrala viner som är certifierade enligt. I Australien säljs vinerna under familjenamnet Taylors och på exportmarknaden varumärket Wakefield.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du