Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Leo Steen Wines UPPER SCALE SYRAH 2013

Vad tyckte du?

Leo Steen Wines UPPER SCALE SYRAH 2013

USA, Sonoma Mountain, 750 ml, 13,8%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Druvor

Syrah

Alkoholhalt
13,8%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Bakom Leo Steen Wines står en dansk sommelier, Leo Hansen, som bland annat jobbat som Wine Director på Kong Hans - Köpenhamns första enstjärniga Michelin-restaurang. Jobbet på Kong Hans innebar bland annat samarbeten i USA och Kalifornien och 1999 flyttade Leo till Kalifornien och började jobba som vinmakare på dagtid och sommelier på kvällarna. 

2004 började Leo Hansen som vinmakare på Stuhlmuller Vineyards i Alexander Valley och samma år grundade han Leo Steen Wines. Sommelierbakgrunden i Europa har lett till ett fokus på balanserade viner med lägre alkohol, mindre tydliga ekaromer och användandet av naturlig jäst. 

Leo Steen Wines gör en mängd olika viner från framförallt Dry Creek Valley och Santa Ynez Valley i Sonoma och Santa Barbara County och på druvor som chenin blanc, grenache och syrah. 

 

http://www.leosteenwines.com/