Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pax Wine Cellars Hillside Select Syrah 2019

Pax Wine CellarsHillside Select Syrah 2019

USA, Russian River, 750 ml, 14%

Druvorna fottrampas och sedan får musten spontanjäsa i cementtank. Vinet har därefter lagrats i gamla 500-liters ekfat, puncheons, som är ungefär 15 år gamla och inte ger någon fatkaraktär till vinet. Sedan väljer man ut vilka fat som ska få ingå i vinet. Blenden lagras sedan på cementtank ända fram···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Druvor

Syrah

Smaknotering

Tydlig Syrah. Doft av svartpeppar, viol och plommon. Här bjuds vi på mineralrik röd frukt, kryddor och lite jordiga toner. Rund smak med ton av choklad och körsbär, fikon och plommon.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
2 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Pax och Pam Mahle flyttade till Kalifornien 1997 och efter några års arbete inom vinnäringen för Dean & Deluca bestämde de sig för att skapa sitt eget varumärke med druvor från Alder Springs Vineyard. År 2000 grundades Pax Wine Cellars med fokus på Syrah- druvans outnyttjade potential och druvor från svala vingårdar i Sonoma County och Mendocino. De rika välgjorda vinerna blev snabbt eftertraktade och etablerade Pax Wine Cellars bland de främsta producenterna av Syrah i Kalifornien.

En konflikt med investerare gjorde att varumärket lades på is i några år och de ägnade sig istället åt att bygga upp Wind Gap som snabbt blev en succé. 2014 var de redo att på nytt ta sig an det egna varumärket Pax. De väljer ut vingårdarna de köper druvor från med största omsorg och de är övertygade om att ett hållbart tänk med ekologiska influenser genom hela processen är nyckeln till en bra slutprodukt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du