Filtrera & anpassa

Viner från Mendocino County

Vindistriktet Mendocino County i Kalifornien, USA, är känt för sina natursköna omgivningar och utmärkta viner. Området ligger norr om San Francisco och har en idealisk kombination av varmt klimat, havsbritt och bördig jordmån.Mendocino County är ett ...

Läs mer om Mendocino County i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Mendocino County


Vindistriktet Mendocino County i Kalifornien, USA, är känt för sina natursköna omgivningar och utmärkta viner. Området ligger norr om San Francisco och har en idealisk kombination av varmt klimat, havsbritt och bördig jordmån.

Mendocino County är ett av de största ekologiska vinområdena i USA, med över 2500 hektar ekologiska vingårdar. Här odlas en mängd olika druvsorter, inklusive Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Zinfandel och Merlot. Vinmakarna i området är stolta över sin hållbara och ekologiska produktion, vilket gör deras viner till några av de mest miljövänliga i världen.

Vingårdarna i Mendocino County är också kända för sina vackra landskap och pittoreska utsikter. Många av gårdarna är belägna längs den vackra kusten och bland de rullande kullarna i inlandet, vilket gör dem till en populär destination för vinprovningsutflykter och turism.

Förutom vinet är Mendocino County också känt för sin rika kultur och historia. Området har länge varit hem för flera inhemska stammar, och vingårdarna här är ofta byggda på mark som har varit i dessa stammars ägo i århundraden. Detta har lett till ett rikt kulturarv som också finns representerat i områdets vintillverkning.

Sammanfattningsvis är Mendocino County ett vackert och blomstrande vindistrikt i Kalifornien som erbjuder utmärkt vin och pittoreska landskap. Områdets fokus på ekologisk och hållbar vinproduktion har gjort det till en förebild för andra vinregioner runt om i världen. Om du är en vinälskare eller bara vill uppleva den natursköna skönheten i norra Kalifornien, är ett besök i Mendocino County definitivt en resa värd.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du