Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2018
Våra kunder tycker

Scheid Family WinesRyder Estate Cabernet Sauvignon 2018

USA, Central Coast, 750 ml, 13,5%

Kanonårgång av denna Winefinderfavorit. Årgång 2018 är den bästa sedan 1997 om man ska tro anrika Wine Spectator Magazine. Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Monterey Central Coast. Egendomen är dessutom certifierad som "hållbar/sustainable" av California Sustainable Wi ···

Styckvis

169 kr

/flaska
Låda (12 st)

2 028 kr

Smaknotering

Ett smakrikt och fylligt rött vin med toner av svarta vinbär, ceder, eukalyptus och lakrits. Tanninerna är välintegrerade i detta kraftfulla men balanserade vin. Lång eftersmak. 

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
91p

"Årgång 2018 är redan legendarisk i USA och Kalifornien. Det kan vara den bästa årgången sedan 1997 och Wine Spectator ger den 99 av 100 poäng. Bra årgångar i Kalifornien ger också fantastiska Cabernet Sauvignon-viner. Den sent mognande druvsorten behöver mycket sol och värme och den där balansen som druvan får av stor skillnad på dag- och natt-temperaturen som ett riktigt bra år ger. Allt detta märks på ett ypperligt sätt i Scheid Family Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2018 - ett vin som kombinerar djup och fin frukt med härlig struktur och ryggrad. Vinet är packat med mörk härlig frukt (plommon och svarta vinbär) och har ett fint inslag av kaffe och mocca som avslutas i en lång. och välbalanserad eftersmak."

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Kanonårgång av denna Winefinderfavorit. Årgång 2018 är den bästa sedan 1997 om man ska tro anrika Wine Spectator Magazine. Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Monterey Central Coast. Egendomen är dessutom certifierad som "hållbar/sustainable" av California Sustainable Winegrowing Alliance (CSWA. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Montereybukten hjälper till att hålla nere temperaturen nattetid vilket ger en bra balans till de mycket varma dagarna. Vinet lagras på franska och amerikanska ekfat och passar till smakrika maträtter som grytor och grillat.

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du