Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Avalon Cabernet Sauvignon 2016

Vad tyckte du?

Avalon Cabernet Sauvignon 2016

USA, California, 750 ml, 13,5%

Avalons Cabernet är urtypen för amerikansk cabernet sauvignon. Mjuk och fruktig smak med toner av mörka solmogna bär, mynta, eukalyptus, choklad och ek. Det är en svårslagen amerikansk cabernet i prisklassen, och helt klart det perfekta vinet till fredagsbiffen eller burgaren! En riktig crowd please ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Stor, inbjudande doft av mörka solmogna bär, mynta, eucalyptus, choklad och ekfat. Smaken är lätt utvecklad med silkesmjuka tanniner och härligt fyllighet. Ett okomplicerat vin som är väldigt lätt att ta till sig och kombinera till smakrika kötträtter.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
3 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Avalons Cabernet är urtypen för amerikansk cabernet sauvignon. Mjuk och fruktig smak med toner av mörka solmogna bär, mynta, eukalyptus, choklad och ek. Det är en svårslagen amerikansk cabernet i prisklassen, och helt klart det perfekta vinet till fredagsbiffen eller burgaren! En riktig crowd pleaser. En del av vinet har lagrats på fat och en del på ståltank för att bibehålla druvans naturliga fräschör.

Producenten

Avalon tillhör Purple Wines som grundades av Derek Benham 2001. Som liten jobbade Derek med familjens jordbruk på sommrarna och fick här sitt intresse för vin och började drömma om att starta ett företag i vinbranschen. Avalon producerar både rött och vitt vin i två serier, California och Napa.

http://www.avalonwinery.com/index.html