Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Katla Wines Soley 2021

Katla WinesSoley 2021

Ekologisk

Tyskland, Mosel, 750 ml, 13%

Äntligen så har vi fått in vinerna från vinmakaren Jas Swan. Jas, som är baserad i Mosel-regionen i Tyskland och har byggt upp sin erfarenhet genom att hjälpa andra odlare som t.ex. Staffelter Hof. Jas är i stort sett ett enkvinnaslag som på egen hand odlar och skördar de druvor som hon sedan prod ···

Styckvis

339 kr

/flaska
Låda (6 st)

2 034 kr

Årgång

2021

Druvor

Kerner

Smaknotering

Ren, fruktig och friska doft och smak med tydliga toner av ananas, passionsfrukt och mango men ett flommigt inslag av fläder. Ett publikfriande naturvin med karaktär från Byracka Vin.

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Äntligen så har vi fått in vinerna från vinmakaren Jas Swan.

Jas, som är baserad i Mosel-regionen i Tyskland och har byggt upp sin erfarenhet genom att hjälpa andra odlare som t.ex. Staffelter Hof.

Jas är i stort sett ett enkvinnaslag som på egen hand odlar och skördar de druvor som hon sedan producerera sina viner från. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du