Filtrera & anpassa

Viner producerade av Katla Wines

Katla Wines är en vinproducent belägen i Moselregionen i Tyskland. Mosel är en av de äldsta vinregionerna i Tyskland och anses vara en av de finaste regionerna för vitt vin i hela världen. Det är känt för sina branta sluttningar, branta klippor och ...

Läs mer om Katla Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Katla Wines

Katla Wines är en vinproducent belägen i Moselregionen i Tyskland. Mosel är en av de äldsta vinregionerna i Tyskland och anses vara en av de finaste regionerna för vitt vin i hela världen. Det är känt för sina branta sluttningar, branta klippor och dramatiska landskap, vilket skapar ett utmärkt klimat för druvodling.

Katla Wines har en stark tradition av att producera högkvalitativa viner som speglar regionens unika karaktär. Vinmakaren, Franziska Schmitt, har en passion för att skapa vin som uttrycker Moselregionens terroir och karaktär på bästa möjliga sätt. Franziska Schmitt arbetar med en långsiktig och hållbar strategi, vilket innebär att vinerna från Katla Wines är ekologiskt och hållbart producerade.

Katla Wines fokuserar på att producera Riesling-viner av högsta kvalitet. Dessa viner är kända för sin intensiva arom och smak, och är en av de mest eftertraktade vinerna från Moselregionen. Vinerna från Katla Wines har en frisk syra, en subtil sötma och en lång eftersmak, vilket gör dem perfekta för att dricka tillsammans med mat eller att njuta av på egen hand.

Katla Wines har fått många utmärkelser för sina högkvalitativa viner och är en av de mest respekterade vinproducenterna i Moselregionen. De arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sina metoder för att producera ännu bättre vin. Om du vill uppleva en av de finaste vinerna från Moselregionen är Katla Wines definitivt ett namn att känna till.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du