Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Alta Alella AA Bruant Brut Nature Reserva 2016

Vad tyckte du?

Alta Alella AA Bruant Brut Nature Reserva 2016

Ekologisk

Spanien, Catalunya, 750 ml, 12%

AA Bruant är en läcker Cava som med sin krispiga torrhet är perfekt som en aperitif eller som en bra match för t.ex. sushi, sallader och salta snacks.   Vinet produceras av Celler de les Aus (Fåglarnas Vineri), vilket är Alta Alellas naturvinsvineri. Med målet att skapa kvalitetsviner utan tillsat ···

Styckvis

269:-

/flaska
Låda (6 st)

269:-

/flaska, totalt 1 614:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Milda ostar
  • Aperitif
  • Tapas och smårätter
Årgång

2016

Druvor

Xarel-lo

Smaknotering

Ett härligt naturvin och elegant mouss med en frisk och mineralrik doft och smak med toner av citrus, äpplen, mandel och ingefära.

Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

AA Bruant är en läcker Cava som med sin krispiga torrhet är perfekt som en aperitif eller som en bra match för t.ex. sushi, sallader och salta snacks.

 

Vinet produceras av Celler de les Aus (Fåglarnas Vineri), vilket är Alta Alellas naturvinsvineri. Med målet att skapa kvalitetsviner utan tillsatt svavel så har Pujol-Busquets Guillén med sitt nya vineri kommit ännu närmare sin ekologiska filosofi. Här har de nu med hjälp av fyra årtiondens kunskap av ekologisk odling tagit steget fullt för att producera underbara naturviner helt utan användning av svavel.

Producenten

Alta Alella är kulmen på ett familjeprojekt som började för mer än tjugo år sedan med Josep Maria Pujol-Busquets och hans fru Cristina Guillen, när de köpte 1800-talsgården Can Genis, som ligger 2 km från Medelhavet mellan städerna Alella och Tiana. Det är den närmaste vinproducenten till storstaden Barcelona och deras ekologiska viner är på vinlistorna på några av de bästa restaurangerna i världen.

Från början har det ekologiska jordbruket och respekt för miljön och naturen varit grunden för deras vinproduktion.