Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Jurtschitsch Belle Naturelle 2016

Vad tyckte du?

Weingut Jurtschitsch Belle Naturelle 2016

Ekologisk

Österrike, Kamptal, 750 ml, 12%

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenäg ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Grüner Veltliner

Smaknotering

Nyanserad, utvecklad smak med inslag av röda äpplen, apelsin, kryddor, aprikos, fläder och honung. Ett friskt vin som passar perfekt som det är eller till fisk eller ljust kött.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
1 g/l

Så tycker experterna

Dina Viner
88+ p "Ett vackert naturvin i moll."

"Ett torrt, friskt vin med torr, solmogen frukt, bra balans och inslag av persikor, äpple, sälta, havre, blommor och mineraler. Ett vackert naturvin i moll."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51551

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenägda egendomar ekologiskt certifierade. Detta är ett av av deras naturviner. Efter skörden jästes druvorna hela men skalen på i ekfat i två veckor innan druvorna sedan pressades. Den dimmiga, orangea färgen kommer av att vinet är ofiltrerat.

Producenten

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenägda egendomar ekologiskt certifierade.

https://www.jurtschitsch.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du