Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Weingut Jurtschitsch Belle Naturelle 2016

Vad tyckte du?

Weingut Jurtschitsch Belle Naturelle 2016

Ekologisk

Österrike, Kamptal, 750 ml, 12%

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenäg ···

Detta vin lanseras 2018-11-19 10:00
Styckvis

179:-

/flaska
Låda (6 st)

179:-

/flaska, totalt 1 074:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Vegetariskt och sallader
  • Asiatiskt
  • Milda ostar
Årgång

2016

Druvor

Grüner Veltliner

Smaknotering

Nyanserad, utvecklad smak med inslag av röda äpplen, apelsin, kryddor, aprikos, fläder och honung. Ett friskt vin som passar perfekt som det är eller till fisk eller ljust kött.

Drickes
2018-2020
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
1 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenägda egendomar ekologiskt certifierade. Detta är ett av av deras naturviner. Efter skörden jästes druvorna hela men skalen på i ekfat i två veckor innan druvorna sedan pressades. Den dimmiga, orangea färgen kommer av att vinet är ofiltrerat.

Producenten

Weingut Jurtschitsch har anor som sträcker sig flera hundra åt bakåt i tiden. Idag drivs företaget av Alwin och Stephanie Jurtschitsch som tillhör en ny genereration vinmakare i Österrike och rönt stora framgångar de senaste åren. Man har jobbat ekologiskt sedan 70-talet och i dag är samtliga egenägda egendomar ekologiskt certifierade.

https://www.jurtschitsch.com