Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sileni Estate Cellar Selection Sauvignon Blanc 2017

Vad tyckte du?

Sileni Estate Cellar Selection Sauvignon Blanc 2017

Nya Zeeland, Marlborough, 750 ml, 12,5%

Marlborough har kommit att bli regionen med stort R för sauvignon blanc. Vinerna är torra, friska och fruktiga med tydliga toner av gräsig fräschör och inslag av passionsfrukt. Sileni Sauvignon Blanc Estate får jäsa på ståltank vid låg temperatur för att få fram just denna aromatiska och populära st ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Sauvignon Blanc

Smaknotering

Ung, klassisk frisk och fräsch sauvignon blanc som i doften bjuder på toner av citrus, fläder och krusbär. Smaken är torr med exotisk frukt och en mycket pigg syra. Fint balanserad sauvignon blanc med lång fräsch eftersmak.

Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Så tycker experterna

DinVinguide.se
"Rent och friskt, inga konstigheter. Fram med getosten."

Sauvignon blanc råder det inget brist på hos Systemet. Däremot finns inte Sileni från Nya Zeeland representerad. Detta är en klassisk, fruktdriven sauvignon där passionsfrukt, kiwi och grapefrukt dominerar. Mer frukt än gräs och örter, som man ibland hittar hos druvan. Rent och friskt, inga konstigheter. Fram med getosten.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5651

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Marlborough har kommit att bli regionen med stort R för sauvignon blanc. Vinerna är torra, friska och fruktiga med tydliga toner av gräsig fräschör och inslag av passionsfrukt. Sileni Sauvignon Blanc Estate får jäsa på ståltank vid låg temperatur för att få fram just denna aromatiska och populära stil. 

Producenten

Sieni Estate grundades 1997. Grundtanken var att göra högklassiga viner för en internationell marknad. Och de kan man verkligen säga att de lyckats med. Många av deras viner har belönats med medaljer vid internationella vintävlingar. Detta vin fick omdömet "bästa Sauvignon Blanc från Nya Zeeland" i London.

http://www.sileni.co.nz/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du