Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tedeschi Capitel San Rocco Ripasso (magnum) + trälåda 2017
Våra kunder tycker

TedeschiCapitel San Rocco Ripasso (magnum) + trälåda 2017

Italien, Valpolicella, 1500 ml, 14%

Äkta Ripasso från gamla amaronefamiljen Tedeschi. Druvorna till detta vin kommer från en vingård på egendomen Maternigo runt kullarna kring Maraine i hjärtat av Valpoliciella Att vinet är gjort på Ripasso-metoden innebär att man jäst Valpolicellavinet tillsammans med pressresterna från Amaroneviner. ···

Flaskor per låda (1 st)

399 kr

Flaskpris 399 kr Ord. pris 519 kr
Smaknotering

Ett kraftfullt vin med aromer av körsbär, jordgubbar, örter, tobak och kryddor. Smaken är fyllig men med en pigg syra som ger vinet fräschör. Fruktig och kryddig eftersmak.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
1500 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Äkta Ripasso från gamla amaronefamiljen Tedeschi. Druvorna till detta vin kommer från en vingård på egendomen Maternigo runt kullarna kring Maraine i hjärtat av Valpoliciella Att vinet är gjort på Ripasso-metoden innebär att man jäst Valpolicellavinet tillsammans med pressresterna från Amaroneviner. Det är en teknik som ger struktur och extra smak åt. det färdiga vinet. Denna ripasso är en blend av 30% corvina, 30% corvinone, 30% rondinella, 10% rossignola, oseleta, negrara och dindarella. Vinet lagrades i slavonsk ek i sex månader innan buteljering. 

Denna ripasso är en blend av 30% corvina, 30% corvinone, 30% rondinella, 10% rossignola, oseleta, negrara och dindarella. Vinet lagrades i slavonsk ek i sex månader innan buteljering. Ett kraftfullt vin som passar bra till kraftfullare rätter med mycket smak.

Varje flaska levereras i en egen orginalträlåda.

Producenten

Mitt i den stora amaronehysteri som råder med nystartade firmor, framtagna specialmärken, dubiösa tillverkningsmetoder och prispress finns det ett fåtal riktigt gamla amaronefamiljer som står för trygghet, tradition och seriositet. Familjen Tedeschi - med sin 400 år långa historia i Veneto - är en av dessa familjer. Med noggrannhet, precision och respekt för det traditionella har man tagit företagit in i framtiden.


http://www.tedeschiwines.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du