Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mezzacorona Mezza di Mezzacorona

Vad tyckte du?

Mezzacorona Mezza di Mezzacorona

Italien, Trentino- Alto Adige, 750 ml, 12,5%

Druvorna väljs ut och skördas för hand och framställs sedan enligt Charmat-metoden. Gott att dricka nu och passar perfekt som apéritif eller till lättare sallader.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Chardonnay, Müller-Thurgau, Pinot Bianco

Smaknotering

Ett mousserande vin av fruktig karaktär med smak av röda äpplen, päron, vit persika och melon. Mjuk mousse med en fruktig eftersmak. Producenten uppger att detta vin tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
17 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

3/52351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvorna väljs ut och skördas för hand och framställs sedan enligt Charmat-metoden. Gott att dricka nu och passar perfekt som apéritif eller till lättare sallader.

Producenten

Vinfirman Mezzacorona är Trentinos ledande vinhus. Det är ett kooperativ med fler är 1500 medlemmar. Firman grundades redan 1904. Sedan dess har en enorm expansion ägt rum. Idag står man för över 50% av Trentinos totala produktion. Vinhuset producerar såväl röda som vita druvtypiska viner på lokala och internationella druvsorter. Firmans samtliga viner är alla välgjorda och mycket druvtypiska med en väl avvägd fatton.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.


http://www.mezzacorona.it/en-us
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du