Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Serra Ferdinandea Bianco Sicilia DOC 2019
Våra kunder tycker

Serra FerdinandeaBianco Sicilia DOC 2019

Italien, Sicilia, 750 ml, 13,3%

Efter 10 år på Sicilien som vinmakare hos Planeta, beslöt sig Florent Dumeau för att blanda två väldigt olika men sinsemellan kompletterande druvsorter. Vinets bouquet är en kombination av dofter och ovanliga aromer. Användningen av ekfat är mästerligt gjort för att förstärka dofttonerna och förstär···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Solmogna gula frukter, aningen friska gröna toner, akacia, kamomill, honung och nötter. Välbalanserade, tydliga toner av ekfat som bidrar till vinets komplexitet. Frisk mineralitet med fin, lång eftersmak. 

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
13,3%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Serra Ferdinandea är en Siciliansk dröm. Den som känner till Siciliens och Frankrikes historia och kultur är medveten om dess kopplingar från de normandiska kungarna till Voltaire och Sciascia. Detsamma gäller inom vinodling där man ofta har haft utbyte av druvsorter och tekniker.

 

Detta projekt kommer att förnya denna koppling och ge liv till nya sicilianska viner medl en tydlig fransk touch till de inhemska kunskaperna om öns vinodling och oenologi.

 

Detta uppnås genom den gemensamma visionen för två familjer: Planetas från Sicilien och Oddos i Frankrike som förenas i denna entreprenörsutmaning som profileras av kunnande, vänskap och passion.

https://serraferdinandea.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du