Filtrera & anpassa

Viner från Serra Ferdinandea

Serra Ferdinandea är en Siciliansk dröm. Den som känner till Siciliens och Frankrikes historia och kultur är medveten om dess kopplingar från de normandiska kungarna till Voltaire och Sciascia. Detsamma gäller inom vinodling där man ofta har haft ...

Läs mer om Serra Ferdinandea
Dölj atlas

Mer om viner från Serra Ferdinandea

Serra Ferdinandea är en Siciliansk dröm. Den som känner till Siciliens och Frankrikes historia och kultur är medveten om dess kopplingar från de normandiska kungarna till Voltaire och Sciascia. Detsamma gäller inom vinodling där man ofta har haft utbyte av druvsorter och tekniker.

 

Detta projekt kommer att förnya denna koppling och ge liv till nya sicilianska viner medl en tydlig fransk touch till de inhemska kunskaperna om öns vinodling och oenologi.

 

Detta uppnås genom den gemensamma visionen för två familjer: Planetas från Sicilien och Oddos i Frankrike som förenas i denna entreprenörsutmaning som profileras av kunnande, vänskap och passion.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du