Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tagaro Passo del Sud Zinfandel 2017

Vad tyckte du?

Tagaro Passo del Sud Zinfandel 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 14%

Mörkfruktig och fyllig smakbomb från Italien! Tagaro gör detta vin på druvan zinfandel som i Italien vanligtvis kallas för primitivo. Då detta vin har lagrats på amerikanska ekfat och därmed får en extra fylligt generös stil väljer man att kalla vinet för zinfandel som en hyllning till den amerikans ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Zinfandel

Smaknotering

Fruktig smak med inslag av mörka bär, sötlakrits, plommon och med toner av choklad och vanilj i eftersmaken.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Mörkfruktig och fyllig smakbomb från Italien! Tagaro gör detta vin på druvan zinfandel som i Italien vanligtvis kallas för primitivo. Då detta vin har lagrats på amerikanska ekfat och därmed får en extra fylligt generös stil väljer man att kalla vinet för zinfandel som en hyllning till den amerikanska stilen. Passar utmärkt att njuta som det är eller till kraftigare kötträtter.

Producenten

Familjen Masseria Tagaro håller till i Valle d’Itria, omringade av idylliska kullar och träd. Marken ligger inringad av tre sjöar på en höjd av 450 meter över havet. Man är idag tredje generationen som driver företaget - idag med stor fokus på innovation och ny teknik.


http://www.tagaro.it/?lang=en