Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Rares Terroires Sauvignon Blanc 2020

Rares TerroiresSauvignon Blanc 2020

Ekologisk

Frankrike, Vin de France, 750 ml, 13%

Ny bekantskap i butiken i from av Rares Terroires Sauvignon Blanc NO4! 2017 är aromatisk, fruktig och frisk, druvtypisk syra. Sauvignon Blanc är den säkra vinnaren under solen och till lunchbordet, och denna klassiker från Pays dOc i sydvästra Frankrike är inget undantag! Rares Terroir är ett charmi ···

Styckvis

169 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 014 kr

Årgång

2020

Smaknotering

Mycket aromatisk doft av passionsfrukt, tomatkvist, nässlor, fläder, mango, päron och citron. Smaken är torr, fruktig och mycket frisk med en eftersmak fylld exotisk frukt.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ny bekantskap i butiken i from av Rares Terroires Sauvignon Blanc NO4! 2017 är aromatisk, fruktig och frisk, druvtypisk syra. Sauvignon Blanc är den säkra vinnaren under solen och till lunchbordet, och denna klassiker från Pays dOc i sydvästra Frankrike är inget undantag! Rares Terroir är ett charmigt vin som passar utmärkt till ett glas på terrassen såväl som till lättare fiskrätter, krispiga sallader och en klassisk dansk smörgås. Vi rekommenderar servering vid 7-9 grader varje dag året runt.

Producenten

Rares Terroires är en serie av viner där principen är att till överkomligt pris få så bra kvalitet som möjligt. Pays d'Oc är lantviner där druvorna kommer från södra Frankrike. Eftersom man gör viner på olika druvor köper man in dem där de har bäst förutsättningar att ge fina viner. Oavsett om det är en pinot noir, sauvignon blanc eller grenach så ska vinet ha en karaktär och kvalitet som präglar vinet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du