Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Rares Terroires Sauvignon Blanc 2020
Våra kunder tycker

Rares TerroiresSauvignon Blanc 2020

Frankrike, Vin de France, 750 ml, 13%

Stilen är aromatisk, fruktig och frisk med en druvtypisk syra. Sauvignon Blanc är den säkra vinnaren under solen och till lunchbordet, och denna klassiker från Pays d´Oc i sydvästra Frankrike är inget undantag! Rares Terroir är ett charmigt vin som passar utmärkt till ett glas på terrassen såväl som···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

Mycket aromatisk doft av passionsfrukt, tomatkvist, nässlor, fläder, mango, päron och citron. Smaken är torr, fruktig och mycket frisk med en eftersmak fylld exotisk frukt.

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
7-9ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Rares Terroires är en serie av viner där principen är att till överkomligt pris få så bra kvalitet som möjligt. Pays d'Oc är lantviner där druvorna kommer från södra Frankrike. Eftersom man gör viner på olika druvor köper man in dem där de har bäst förutsättningar att ge fina viner. Oavsett om det är en pinot noir, sauvignon blanc eller grenach så ska vinet ha en karaktär och kvalitet som präglar vinet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du