Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Les Hautes Sentes Blanc 2019
Våra kunder tycker

AmédéeLes Hautes Sentes Blanc 2019

Frankrike, Luberon, 750 ml, 13%

Druvorna (60% Vermentino, 30% Grenache blanc, 10% Roussane.) hämtas från små vingårdar i Luberon som har en jordmån som består av lera och krita Dessa mikroklimat ger en naturligt liten avkastning (30 hl/ha).  Samtliga druvor skördas nattetid i början av oktober och genomgår därefter en kort skalma···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Intensiv och komplex doft som bjuder på gula plommon, och gula äpplen men nyanser av fat och exotiska kryddor. I munnen möts man av en fyllig och rund upplevelse där de pigga frukttonerna följs upp av inslag av honung, citron och rostade nötter vilket hänger kvar länge i eftersmaken.

Drickes
2023-2023
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
11-13ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du