Filtrera & anpassa

Grenache Blanc

Grenache Blanc är det franska namnet på Garnacha Blanca - en grön druvsort som är vanlig i Södra Rhne där den bland annat ingår som en av druvsorterna som är tillåtna för Chteauneuf-du-Pape.Druvsorten är också vanlig och viktig i Roussillon men där ...

Läs mer om Grenache Blanc

Vi har tyvärr inga viner av den angivna druvan, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om vin med Grenache Blanc

Grenache Blanc är det franska namnet på Garnacha Blanca - en grön druvsort som är vanlig i Södra Rhône där den bland annat ingår som en av druvsorterna som är tillåtna för Châteauneuf-du-Pape. 

Druvsorten är också vanlig och viktig i Roussillon men där har den i allt större utsträckning fått ge vika för andra mer populära druvor som Sauvignon Blanc och Chardonnay. Du hittar också Grenache Blanc i starkvinerna från Rivesaltes. 

Du kan läsa mer om Grenache Blanc/Garnacha Blanca här!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du