Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée La Roveira Rouge 2019

Amédée La Roveira Rouge 2019

Frankrike, Cotes du Ventoux, 750 ml, 14%

Druvorna (60% syrah och 40% Grenache Noir) skördas mellan slutet av september och mitten av oktober och hämtas från utvalda kalkrika vingårdar belägna vid foten av Luberon-massivet.  Endast frirunnen juice används som får skalmacerera under 7-15 dagar och genomgå alkoholjäsning vid en temperatur på ···

Styckvis

129:-

/flaska
Låda (6 st)

129:-

/flaska, totalt 774:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Skogsfågel
  • Starka ostar
Årgång

2019

Druvor

Grenache, Syrah

Smaknotering

Rubinröd mantel. Ung och öppen näsa av färsk frukt (hallon, svarta vinbär) och en antydan till mogna frukter. Lugna angrepp och belagda ämnen med färsk frukt doft och en antydan av vinbär likör. Snygg och fräsch final. Sommelier Råd: Serveras färskt (16 ° C-18 ° C). Det kommer att vara en bra följeslagare för rött kött eller vilt.

Drickes
2021-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

En bra följeslagare för rött kött eller vilt.

Vinet

Druvorna (60% syrah och 40% Grenache Noir) skördas mellan slutet av september och mitten av oktober och hämtas från utvalda kalkrika vingårdar belägna vid foten av Luberon-massivet. 

Endast frirunnen juice används som får skalmacerera under 7-15 dagar och genomgå alkoholjäsning vid en temperatur på  20-24 °C.

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du