Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Cotes du Rhône - de Vrille en Vrille 2019
Våra kunder tycker

AmédéeCotes du Rhône - de Vrille en Vrille 2019

Frankrike, Cotes du Rhone, 750 ml, 14%

Côtes du Rhône tillhör de mes prisvärda vinerna i hela Rhônedalen. Amadées prisvärda de Vrille en Vrille 2019 är gjord på en blandning av grenache (40%) och syrah (30%) med lite mourvédre (15%) och cinsault (15%). Det är fruktigt och lätt kryddigt vin med Syd-Frankrikes smaker och personlighet. Dric···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Delikat doft med en tydligt fruktig karaktär av hallon, mogna jordgubbar och röda vinbär som kryddas med nyanser av vitpeppar. Smaken drar åt det fylliga hållet och levererar med full kraft de mogna röda bären som balanseras upp med en vackert integrerade fatton och fin kryddig nyans.

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du