Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Miraval Miraval Rosé 2018

Chateau MiravalMiraval Rosé 2018

Frankrike, Cotes de Provence, 750 ml, 13%

Ett riktigt "kändisvin" - dvs inte ett hittepåvin där en kändis sätter sitt namn på ett redan existerande vin. Château Miraval är Angelina Jolies och Brad Pitts hyllade roséprojekt som de gör tillsammans med familjen Perrin bakom ett av världens bästa viner - Château Beaucastel. Château Miraval ligg···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Vackert ljusrosa färg. I doften finns en fantastisk bukett med fina aromer av vita frukter, nyplockade jordgubbar och blommiga toner. Smaken är komplex med fina toner av hallon och smultron, vilda örter, citrus med en uppfriskande syra och en rund, lång avslutning.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-10ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
91p 91 p "Klassisk fräsch och spännande rosé med mycket smak."

"Ett riktigt "kändisvin" - dvs inte ett hittepåvin där en kändis sätter sitt namn på ett redan existerande vin. Château Miraval är Angelina Jolies och Brad Pitts hyllade roséprojekt som de gör tillsammans med familjen Perrin bakom ett av världens bästa viner - Château Beaucastel. Det här är klassisk Provencerosé med mycket smak och en härlig fräschör. Kryddig, frisk och med massor av skön sommarfrukt."

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Château Miraval ägs av Holywoodstjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie. Slottet ligger nära byn Correns i hjärtat av Provence. Correns är också den första ekologiska by i Frankrike. Château Miraval ligger pittoreskt vid foten av den gamla romerska vägen Via Aurelia. Vingården ligger på en terroir av lera, kalk och kalksten och delvis planterade i terrasser 350 meter över havet.

Brad pitt och Angelina Jolie har inlett en joint venture med den berömda vinfamiljen Perrin om att göra vin på Château Miraval. Familjen Perrin är mest känd försitt ägande av Château de Beaucastel Châteauneuf-du-Pâpe, men är också en av de största producenterna av viner från södra Rhonedalen. Marc Perrin såg stor potential i viner från Château Miraval, då slottet ligger i sin egen dalgång med ett unik mikroklimat.

http://www.miraval-provence.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du