Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Miraval

Chteau Miraval ägs av Holywoodstjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie. Slottet ligger nära byn Correns i hjärtat av Provence. Correns är också den första ekologiska by i Frankrike. Chteau Miraval ligger pittoreskt vid foten av den gamla romerska ...

Läs mer om Chateau Miraval

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Miraval

Château Miraval ägs av Holywoodstjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie. Slottet ligger nära byn Correns i hjärtat av Provence. Correns är också den första ekologiska by i Frankrike. Château Miraval ligger pittoreskt vid foten av den gamla romerska vägen Via Aurelia. Vingården ligger på en terroir av lera, kalk och kalksten och delvis planterade i terrasser 350 meter över havet.

Brad pitt och Angelina Jolie har inlett en joint venture med den berömda vinfamiljen Perrin om att göra vin på Château Miraval. Familjen Perrin är mest känd försitt ägande av Château de Beaucastel Châteauneuf-du-Pâpe, men är också en av de största producenterna av viner från södra Rhonedalen. Marc Perrin såg stor potential i viner från Château Miraval, då slottet ligger i sin egen dalgång med ett unik mikroklimat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du