Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Champagne Michel Dervin Blanc de Noirs Brut
Våra kunder tycker

Champagne Michel DervinBlanc de Noirs Brut

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Detta är en ny och spännande champagneproducent från en liten by som heter Cuchery på den högra stranden i Vallée de la Marne. Det är gjort av mannen som ger vinet dess namn, Michel Dervin, som också är vinmakare för Domaine J. Laurens i Limoux. Cuvéen är gjord på en blandning av 60 procent Pinot Me···

Styckvis

359 kr

/flaskaOrd. pris 425 kr
Låda (6 st)

2 154 kr

Ord. pris 2 550 kr
Smaknotering

Doften erbjuder exotiska frukter, brioche och inslag av apelsin och grapefrukt. Komplext smakintryck, där balansen mellan socker och syra är perfekt. Fruktig och frisk doft med fin karaktär med en elegant rundhet och behagliga bubblor.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Michel Dervin kommer från Champagne och drömde från tidig ålder om att bli vinbonde. 1983 blev drömmen verklighet när han skapade Champagne Michel Dervin. Han började med en liten vinodling, som han utvecklade under åren för att bli en vingård med en yta på 7,80 hektar i byn Cuchery som ligger i utkanten av en liten biflod till Marne med en hisnande utsikt över kullarna. Cuvéerna är frukten av terroiren, som ligger i hjärtat av Marnedalen, där den huvudsakliga druvsorten är Meunier. Husets Blanc de Noirs, Rosé och Millésime får sin speciella karaktär från en blandning som uteslutande består av svarta druvor med vit juice, Pinot Noir och Meunier.

https://champagne-dervin.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du